site stats

Professionals

Geef wat je ontvangt, ontvang wat je krijgt, waardeer wat je hebt.
Homepage / Professionals

De ODIRIS Professionals

ODIRIS is een genormeerde ICT onderneming met uitdagende projecten en uitstekende opdrachtgevers. ODIRIS werkt zowel nationaal als internationaal, voor kleinere opdrachtgevers en voor multi-nationals.

ODIRIS is altijd op zoek naar ervaren ICT professionals. Ben jij de ICT professional die wij zoeken?

Heb je ruime ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als;

 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en mooie opdrachten.

GA DIRECT NAAR ONZE VACATURES!

Meer weten?

Bij ODIRIS in Vaste Dienst

Bij ODIRIS zijn we altijd op zoek naar ervaren, zelfstandige ICT professionals die op hun beurt op zoek zijn naar uitdagende projecten. ODIRIS onderscheidt drie verschillende vakgebieden: Infrastructuren, Applicaties en Consultancy.

Lees meer

Payrolling via ODIRIS

Bij ODIRIS zijn we altijd op zoek naar ervaren, zelfstandige ICT professionals die op hun beurt op zoek zijn naar uitdagende projecten. ODIRIS biedt uitstekende tarieven en flexibele voorwaarden voor ervaren ICT Specialisten.

Lees meer

ODIRIS, ook voor Freelancers

ODIRIS is op zoek naar zowel breed inzetbare kennis maar zeker ook naar specialistische kennis gebieden voor zowel kortlopende als langdurige inzet, zowel nationaal als internationaal. Meld je aan bij ODIRIS zodat we je gegevens hebben en je mee kunnen nemen bij het invullen van onze aanvragen.

Lees meer

Bij ODIRIS inschrijven als Interim Professional

Bij ODIRIS zijn wij continu opzoek naar aanvullingen van onze specialistische teams. Zoek je een uitdagende baan of ben je freelancer en kom je binnenkort beschikbaar meld je dan HIER aan.

Lees meer